LifePassport Aktivizim

Shërbim aktiv në 5 minuta, duke përdorur kodin e aktivizimit që ju kan dhënë së bashku me kartën.

Rinovim Kartё

Rinovo shërbimin duke përdorur Private cart në zonën e rinovimit.

Blloko kartё

Bllokoj kartelën në rast të vjedhjes ose humbjes dhe email kontekstuale dërgimin e kodeve të reja.

Hyrje Kartё

Hyrë në shërbimin që dëshironi duke përdorur  kodin e  kartës.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann