Hyrje Kartat

PrivateCARD
Private Card është kartë mjeshtër që do të mbahen konfidenciale dhe lejon - përmes kodit numerik të treguar - për të krijuar, edit dhe integrimin e përdoruesit shëndetësor.

MedicalCARD
Medical Card është kartë që përdoruesi duhet gjithmonë të veshin dhe i cili lejon leximin e të dhënave të tyre shëndetësore në rast nevoje.

ProfessionalCARD
Professional Card është statuti i veçantë i Operatorëve profesionale për të krijuar të Shëndetësisë Rrjeti me klientët e saj.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann