LifePassport

PSE LIFEPASSPORT

Punëtorë të ndryshme shëndetësore u bëri këtë pyetje,i thjeshtë vetëm me sa duket "Çfarë ju duhet për të shpëtuar jetën e një pacienti në një situatë emergjente?":Përgjigja,i menjëhershëm dhe unanim,ishte:"Duke pasur një njohuri të mirë të historisë së tij mjekësore". Lifepassport, kërkesë që ju lejon të mbani të gjitha detajet e shëndetit tuaj në një hapësirë të vetme web gjithmonë në dispozicion,është përgjigje për këtë nevojë.

LIFEPASSPORT ËSHTË E DOMOSDOSHME NË  RAST EMERGJENCE

Në rast aksidenti ose dëmtimi,pacienti mund të jenë të çorientuar apo edhe pa ndjenja:të kesh  Medical Card i Lifepassport gjithmonë në dorë ose lehtësisht i dukshëm në portofolin do të lejojë stafi mjekësor të kenë qasje në informatat në profilin tuaj, edhe në qoftë se ju nuk jeni në gjendje të jepni sto të  dhëna.Se ju jeni afër shtëpis ose me pushime në një vend ekzotik,kudo që ju keni një lidhje në Internet,Stafi mjekësor do të jetë në gjendje për të marrë një pasqyrë të plotë të situatës  juaj klinike thjesht duke vizituar www.lifepassport.org, zgjedhjen e gjuhës në të cilën për të parë këtë faqe interneti,klikuar mbi "Qasja e Emergjencave"dhe duke futur kodin e Medical Card: do të di kështu nga çfarë sëmundje vuani,në të cilin ilaç ju jeni alergjik, çfarë tretmane që ju jeni në vijim.Duke pasur informacion të plotë dhe të saktë do të thotë më pak mundësi të gabimeve,diagnozë të shpejtë dhe më i saktë, terapi më shumë në shënjestër dhe efektive.Ju theksoj se,për të mbrojtur të dhënat tuaja,Identifikimi përmes Medical Card.

mundëson shikimin vetëm profilin tuaj shëndetësor por nuk lejon redaktimi i të dhënave që ai përmban.

LIFEPASSPORT: Si ai punon dhe se si të mbrojnë privatësinë tuaj

Mbroni të dhënat në lidhje me shëndetin e juaj është prioriteti ynë kryesor.Ne jemi një kompani zvicerane që vepron përmes makinave server në atë zonë dhe i mbrojtur nga metodat më të sofistikuara të ndërhyrje. Për të mbrojtur të dhënat tuaja dhe të lejojë që të përfitojnë prej tij lirisht, Lifepassport bazohet në përdorimin e dy kartave: la Private Card dhe Medical Card.

Private Card Ju lejon për të ndryshuar të dhënat në kartelën dixhitale mjekësore. Në mënyrë që të krijojë dhe të rinovuar profilin tuaj ju do të kërkohet që të identifikojnë veten nga dy parametra:emri i përdoruesit (ose e-mail adresa që keni dhënë gjatë aktivizimit)dhe kodin në kartën tuaj e  Private Card.Ky mekanizëm ju mbron edhe nëse adresa e-mail e lidhur me profilin tuaj Lifepassportishte viktimë e sulmeve: asnjë qasje do të jetë e mundur po nuk shkruat kodin e treguar nePrivate Card. Përdorni Private Card për të futurë dhe të redaktoni të dhënat tuaja,atëherë ne ju këshillojmë të mbani atë në një vend të sigurt dhe jo të bëjë të ditur kodin.

Medical Card CARD ju lejon për të shfaqur vetëm të dhënat tuaja shëndetësore pa mundësi ndryshimi. Qasja nëpërmjet Medical Card CARD ndodh duke futur kodin në kartë.Ju lutemi të marrëni gjithmonë me vete Medical Card në mënyrë që ajo është në dispozicion në rast emergjence.

LIFEPASSPORT JU NDIHMON NË KRIJIMIN E "PASAPORTË SHËNDETËSOR"

Pasi të jeni futur në modalitetin e plotsimit përmes identifikimit nëpërmjet Private Card, Lifepassport do të ju udhëzojë në krijimin e "pasaportën shëndetësor" tuaj:informacion në lidhje me profilin tuaj janë të organizuar në seksione,secila prej të cilave ka qenë e strukturuar nga ekspertët e shëndetësisë në mënyrë që ata mund të mblidhen të dhënat tuaja shëndetësore të nevojshme dhe të mjaftueshme për të përfaqësuar një dosje të veçantë klinik.Grumbullimi i informacionit është i thjeshtë dhe i udhëzuar, kushdo mund ta bëjë këtë,Ju këshillojmë që të jeni sa më të saktë tek futja e të dhënave:Në fakt, aq më i madh detaje dhe saktësinë e informacionit të dhënë nga ju,më të shpejtë  mund të jenë diagnoza në bazë të tyre.Nëse në dyshim, kërkoni ndihmë me mjekun tuaj të familjes ose me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor,ose kontaktoni një nga qendrat që marrin pjesë në rrjetin LifepassportPRO.

Pasi ta keni krijuar profilin tuaj, Mos harroni të marrëni me vete Medical Card: A do të jetë i dobishëm në rast të vizitave mjekësore,Testet e diagnostike, të pranimeve të planifikuara apo të jashtëzakonshme, me pushime apo udhëtime.

Ju keni përshkruar se çfarë është dhe si funksionon Lifepassport Tani aktivizo shërbimin dhe futuni do shikoni se sa e lehtë dhe intuitiv.Ne shkuam mbi dhe ne kemi krijuar një platformë të dedikuar për Operatorëve Profesionistë quajtur LifepassportPRO në mënyrë që të lejojnë ata për të ruajtur të dhënat tuaja mjekësore zbuloni se çfarë është duke u futur në webpage që përshkruan atë.

LifepassportPRO është mjet që ju lejon  Operatorëve Profesionale (Spitalet, qendrat diagnostike publike dhe private, klinika, mjekët, farmacistët, etj) për të krijuar një lidhje me ju dhe të ju ndihmojë të menaxhuar dhe për të mbajtur të përditsuar kartelën dixhitale mjekësore juaj në bazë të lejeve që ju vendosni për të dhënë.

Në fakt, ju mund të:

  • Baza Option: është që të autorizojë Operatorin profesionale që të fusi në kartelën dixhitale Medical Yt vetëm provimet dhe raporteve nga produkte të njëjta.Në këtë rast Operatori Professional do të ngarkohi vetëm provimet dhe raportet nga produkte të njëjta dhe ndoshta konsultohu me ta në të ardhmen por nuk mund të bëni ndonjë gjë tjetër.Prandaj nuk mund të hyni në konsultimin e informacionit tuaj shëndetësor dhe nuk mund të shohin edhe raportet dhe provimet e prodhuara nga Operatorët e tjerë Profesionale. Për të mbrojtur privatësinë tuaj kjo është vendosjen e parazgjedhur kur Ju pranoni që t'i bashkangjiten rrjetit LifePassportPRO një Operator profesionale;
  • Option shikimi:është që të autorizojë Operatori profesionale të ngarkoj të provimeve dhe raporteve nga produkte të njëjta ( baza option ), dhe pamje, pa qenë në gjendje për të modifikuar,Gjithë kartelën dixhital mjekësor juaj. Pra, sipas opsionit baza të shtoni mundësinë për Operatori  Professional për të parë të dhënat tuaja shëndetësore;
  • Ndryshim Option:lejojë Operatori Professional për të menaxhuar  kartelën dixhitale mjekësore juaj pa kufizim.Pra,pas otion baza shtohrt option shikim dhe mundësin për të ndryshuar të dhënat tuaja te kartela mjekësore (zakonisht kjo është alternativa që i është dhënë me mjekun tuaj).

Ju mund të autorizoni më shum operatorët profesionale që të hyjnë njëherëshi në kartelën dixhitale mjekësore juaj në baz shkallë të ndryshme të autorizimit.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann