Zbuloni LifePassport

Lifepassportështë një shërbim i projektuar për të mbrojtur shëndetin tuaj.A Ju vendosni kush, kur dhe se si ajo mund të trajtojë,të parë ose thjesht shkruani të dhënat në procesverbalin dixhitale mjekësore juaj.Ne kemi vënë kartelën mjekësore dixhitale e sigurt dhe gjithmonë në dispozicionin tuaj.Ju do të vënë dëshirën për të mbrojtur. Ndjenja e sigurisë që të jepë  Lifepassport është një shërbim i projektuar për të mbrojtur shëndetin tuaj.A Ju vendosni kush, kur dhe se si ajo mund të trajtojë,të parë ose thjesht shkruani të dhënat në procesverbalin dixhitale mjekësore juaj.Ne kemi vënë kartelën mjekësore dixhitale e sigurt dhe gjithmonë në dispozicionin tuaj.Ju do të vënë dëshirën për të mbrojtur. Ndjenja e sigurisë që të jepë   Medical Card ndër gjërat që ju gjithmonë mbani me ju nga ndjenja e sigurisë dhe njohuritë që, më në fund,ju keni bërë diçka konkrete për të mbrojtur të mirën tuaj më të lartë:shëndetin.

PASAPORTË SHËNDETËSOR

Ne kemi vendosur objektin e krijimit të një "pasaportë Shëndeti" i dobishëm,të sigurta, përditësuar vazhdimisht, e kërkueshme dhe i dëgjueshëm kudo në botë.Për ta bërë këtë, ne u kthye për specialistë në mjekësi emergjente,kontaktuam mjekët e familjes dhe specialistë në disiplina të ndryshme shëndetësore,ne u përballën me profesionistë të shëndetit, të cilët punojnë çdo ditë në situata të jashtëzakonshme. Ne kemi analizuar çdo aspekt dhe ne u përpoq për t'i dhënë zgjidhje efektive dhe inovative.

LIFEPASSPORT ËSHTË CDO DITE E DOBISHME

Lifepassport është e thjeshtë dhe intuitive, dhe do të ju udhëzojë në plotësimin kartelës dixhitale mjekësore juaj.Kartat e projektuar posaçërisht do të ju ndihmojë për të numeruar spitalizimit dhe operacioneve të mbështetura,sëmundjet ngjitëse të cilat ju kanë vuajtur,Sëmundjet që ju keni qenë të diagnostikuar, Terapitë që zakonisht pasojnë (përfshirë dozen e barnave),alergji dhe intolerances.   Lifepassport

ofron stafit mjekësor informacionin kryesor të profilit tuaj shëndetësore në shumë gjuhë,kështu tejkalimin e barrierave gjuhësore dhe shmangien e keqinterpretimeve dhe keqkuptimeve që mund të komplikojnë diagnoza dhe vonesë veprim.Informacioni në lidhje me profilin tuaj shëndetësor mund të lidhet dhe menaxhohet nga ju ose ju mund të vendosë për të kërkuar ndihmë nga personeli shëndetësor të besimit tuaj apo automatikisht nga operatorët profesionale që janë pjesë e rrjetit LifepassportPRO . Në këtë mënyrë ju nuk do të ketë për detyrë të përditësimin personalisht profili juaj shëndetësor sepse kudo që ju të dy të mund të menaxhohet apo thjesht të futur informacion individual apo raporte në të dhënat dixhitale mjekësore juaj në respekt të plotë të juaj Privatësia.

SI PUNON LIFEPASSPORT

Shërbimi ynë është i bazuar në dy ndërfaqe të parë të quajtur  Lifepassport dytë LifepassportPRO.

Lifepassport është qendërsia e shërbimit dhe është kartel mjekësore i përdoruesit.Ne kemi studiuar një model të procesverbalit të plotë dhe gjithëpërfshirëse mjekësore që ne të zbatojë të gjithë kohën për të përfaqësuar profilin tuaj shëndetësor. Lifepassport mbështetet në përdorimin e dy kartave: la Private Card dhe Medical Card. Me  Private Card Ju mund të ndryshoni të dhënat të mbajtura në kartelën dixhitale mjekësore. Që të krijoni dhe të rinovoni profilin tuaj do të ju kërkohet që të identifikoni veten nga dy parametra:emri i përdoruesit (ose e-mail adresa që keni dhënë gjatë aktivizimit)dhe kodin në kartën tuaj e Private Card. Ky mekanizëm ju mbron edhe nëse adresa e-mail e lidhur me profilin tuaj  Lifepassportishte viktimë e sulmeve: asnjë qasje do të jetë e mundur po nuk shkruat kodin e treguar ne Private Card.

Medical Card ju lejon për të shfaqur vetëm të dhënat tuaja shëndetësore pa mundësi ndryshimi. Qasja nëpërmjet Medical Card ndodh duke futur kodin në kartë.Ju lutemi të marrëni gjithmonë me vete Medical Card në mënyrë që ajo është në dispozicion në rast emergjence.
LifepassportPRO është ndërfaqe që lejon Operatorët Profesionale (Spitalet, qendrat diagnostike publike dhe private, klinika, mjekët, farmacistët, etj)për të krijuar një lidhje me ju dhe të ju ndihmojë të menaxhuar dhe për të mbajtur të përditsuar kartelën dixhitale mjekësore tuaj në bazë të lejeve që ju vendosni për të dhënë. Ju vendosni se kush, kur dhe si për të hyrë në kartelën dixhitale mjekësore juaj.

SIGURIA E TË DHËNAVE

Lifepassport është një shërbim MeSHpass Sagl dmth një kompani zvicerane që operon në bazë të standardeve të sigurisë dhe konfidencialitetit tipik i një vendi të besueshme. Zvicra renditet në pozita të larta për disa faktorë që ne të konsideruar me rëndësi të madhe për sigurinë e të dhënave tuaja:në veçanti, u rendit ndër vendet kryesore në botë për stabilitetin politik,siguria e energjisë, rreziku i ulët i fatkeqësive natyrore.Kartat tona janë të pajisura me kodet identifikuese dhe në rast të humbjes apo vjedhjes ju mund menjëherë,përmes funksionit bllokim card,bllokojnë e kodeve të hyrjes dhe të kërkojë transmetimin me email e kodeve të reja.Nëse dikush përpiqet për të hyrë në kartelën dixhitale mjekësore juaj përmes kodin e aksesit MEDICAL tuaj një email do tju paralajmëroj.

Përveç konfidencialitetit të kodeve të identifikimit,në  Lifepassport

siguria është e garantuar nga një sistem i të dhënave encryption.

As edhe stafi ynë mund të decrypt të dhënat tuaja shëndetësore.

Më shumë informacion

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann