LifePassport PRO

NETWORK PROFESIONAL MENDUAR PËR  OPERATORËT  PROFESIONAL

LifepassportPRO është mjet që ju lejon për Ju,Operatori profesiona,për të krijuar një rrjet me të lidhur tuaja (pacientët, klientët ose punonjësit).

Me  LifepassportPRO ju mund të krijoni një kontakt të qëndrueshme me të lidhur detyrueshëm për anëtarët e Përdoruesit Lifepassport  dhe për ta ndihmuar të mbajtur të azhurnuara kartelën dixhitale mjekësore tuaj.

Në bazë të lejeve dhe autorizimeve që janë dhënë,modifikuar ose revokohet nga Përdoruesi,në respekt të plotë të privatësisë suaj, LifepassportPRO Ju mund të veproni në mënyra të ndryshme në kartelën dixhitale mjekësore tuaj.

SI PUNON KJO

LifepassportPRO , sipas thjeshtimin tonë standart, ajo është e lehtë për të kuptuar dhe të sigurt, dhe të përmbledhura në disa hapa:

 • Pasi Ju, Operatori Professional,ju merni Professional Card aktivizuar shërbimin duke ndjekur udhëzimet në dele;
 • Aktivizuar qasje të shërbimit në zonën private të ftojë Përdoruesi Lifepassport bëhet pjesë e rrjetit tuaj dhe të ndajnë kartelën dixhital mjekësore tuaj;
 • Përdoruesi, kur mori Shoqata tuaj kërkesë,do të vendosë nëse do të bashkohet ndjekur udhëzimet e marra me e-mail dhe, nga ajo kohë, ju do të fillojni të veprojni në bazë të lejeve që ju janë dhënë;
 • Në çdo kohë ju mund të vendosë për të përjashtuar një përdorues nga rrjetin tuaj.

Për të mbrojtur privatësinë e përdoruesit  Lifepassport u menduar N 3 nivelet e aksesit në kartelën mjekësore dixhital tuaj:

 • Baza Option: është që të autorizojë Operatorin profesionale që të fusi në kartelën dixhitale Medical Yt vetëm provimet dhe raporteve nga produkte të njëjta.Në këtë rast Operatori Professional do të ngarkohi vetëm provimet dhe raportet nga produkte të njëjta dhe ndoshta konsultohu me ta në të ardhmen por nuk mund të bëni ndonjë gjë tjetër.Prandaj nuk mund të hyni në konsultimin e informacionit tuaj shëndetësor dhe nuk mund të shohin edhe raportet dhe provimet e prodhuara nga Operatorët e tjerë Profesionale. Për të mbrojtur privatësinë tuaj kjo është vendosjen e parazgjedhur kur Ju pranoni që t'i bashkangjiten rrjetit LifePassportPRO një Operator profesionale;
 • Ndryshim Option:lejojë Operatori Professional për të menaxhuar  kartelën dixhitale mjekësore juaj pa kufizim.Pra,pas otion baza shtohrt option shikim dhe mundësin për të ndryshuar të dhënat tuaja te kartela mjekësore (zakonisht kjo është alternativa që i është dhënë me mjekun tuaj).
 • Option shikimi:është që të autorizojë Operatori profesionale të ngarkoj të provimeve dhe raporteve nga produkte të njëjta ( baza option ), dhe pamje, pa qenë në gjendje për të modifikuar,Gjithë kartelën dixhital mjekësor juaj. Pra, sipas opsionit baza të shtoni mundësinë për Operatori  Professional për të parë të dhënat tuaja shëndetësore;

Mbrojtja e të dhënave për shëndetin është prioriteti ynë kryesor.Ne jemi një kompani zvicerane që vepron përmes makinave server në atë zonë dhe i mbrojtur nga metodat më të sofistikuara të ndërhyrje,për të siguruar që të dhënat e shëndetit do të jetë e arritshme vetëm për anëtarët dhe Operatorët e tij profesionale i autorizuar.

Për të mbrojtur më tej privatësinë e  Lifepassport që u bashkua me rrjetin tuaj LifepassportPRO ne pritet që, për të qenë në gjendje për të hyrë në shërbim,për qasje në shërbimin,Ju do të kërkohet për të identifikuar veten me dy parametra emri i përdoruesit (ose e-mail adresa që keni dhënë gjatë aktivizimit)dhe kodin në kartën tuaj e  Professional Card. Ky mekanizëm ju mbron edhe nëse adresa e-mail e lidhur me profilin tuaj  Lifepassport ishte viktimë e sulmeve: asnjë qasje do të jetë e mundur po nuk shkruat kodin e treguar ne Professional Card. Ne ju këshillojmë të mbani atë në një vend të sigurt dhe jo të bëjë të ditur kodin.

Në rast të vjedhjes ose humbjes së kartave aktivizon procedurën e "Bllokim kartash ". Fjalëkalimi juaj do të ndalet menjëherë dhe lëshoi një të re.

LIFEPASSPORT PRO: SHIKOJM NGA PJESA E PËRDORUESIT

 • Ju duhet të jepni email tuaj që është ajo që ju përdorni për të hyrë Operatori Lifepassport Professional që bashkon Lifepassport shërbimit;
 • Operatori profesional do të ju dërgoj një ftesë për t'u bashkuar me email rrjetin e saj;
 • duke pranuar ftesën e Operatorit Profesional japin atij mundësinë për të vepruar mbi të dhënat e juaj te kartela dixhital mjekësore në mënyrë baze:prandaj vetëm mund të ngarkojnë analisat dhe raportet që prodhohen dhe ndoshta konsultohu me ta në të ardhmen,por nuk mund të bëi ndonjë gjë tjetër;
 • në qoftë se ju doni që të mundësoni operatorin profesional për të parë të gjithë kartelën dixhitale mjekësore juaj (opsion shikim) ose menaxhuar atë në tërësinë (opsion ndryshim ) të saj ju do të hyni në “istalim” në profilin tuaj nëpërmjet Private Card dhe shprehimisht autorizon Operatorin profesional;
 • Në rast të vjedhjes ose humbjes së kartave aktivizoni procedurën e "Bllokim kartash ". Fjalëkalimi juaj do të bllokohet menjëherë dhe të lëshuar të reja.

 

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann